Επαγγελματικές εκτυπώσεις offset

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών από το 1998.

 

CTP 2

Μακροχρόνια εμπειρία. Αγάπη για τις γραφικές τέχνες. Μεράκι για δημιουργία.


Στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις και το τελικό αποτέλεσμα να αντιπροσωπεύει την αισθητική, την φιλοσοφία και το όραμά σας.
Η εμπειρία και η πολύχρονη ενασχόλησή μας με τις γραφικές τέχνες βασίζονται στο γεγονός ότι οι ιδρυτές της προέρχονται από διαφημιστική και εταιρία προεκτύπωσης.

Είμαστε μια καθετοποιημένη μονάδα με σύγχρονο προεκτυπωτικό-εκτυπωτικό-βιβλιοδετικό εξοπλισμό και το μεγαλύτερο μέρος των μετεκτυπωτικών εργασιών (βιβλιοδεσίες-κοπτικά- σπυράλ κ.α) γίνονται εσωτερικά στην επιχείρησή μας, ακολουθώντας όλες τις μεθόδους και τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. Αναπτύσσοντας το Color Management μεταξύ της προεκτύπωσης Ατελιέ - CTP και Εκτύπωσης (OFFSET) επιτυγχάνουμε άψογα εκτυπωτικά αποτελέσματα γιατί έχουμε όλη την εμπειρία του χρώματος. Ακόμα, τα χρωματικά Profile που χρησιμοποιούμε είναι ό,τι πιο τελευταίο τεχνολογικά υπάρχει.


Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς, ομαδικά & ατομικά.

Έτσι, αποκτούμε μια πλήρη εικόνα και κατάρτιση σε ολόκληρο το κύκλο των γραφικών τεχνών.

Πελάτες μας είναι μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι, διαφημιστικές - εμπορικές εταιρίες, με τους οποίους έχουμε χρόνιες συνεργασίες.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την παραγωγή 4χρωμων και ασπρόμαυρων εκδόσεων με διάφορες επεξεργασίες όπως pantone, βερνίκι, γκοφρέ, κοπτικά-καλούπια κ.α. εμπορικούς καταλόγους, διαφημιστικά έντυπα, προγράμματα εκδηλώσεων, κουτιά συσκευασίας, ειδικές κατασκευές και γενικότερα οτιδήποτε έχει ως βάση το χαρτί.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε οποιαδήποτε εργασία ή σκέψη σας και να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά μας.
 
 
Έχοντας πάντα ως γνώμονα το άρτιο και άψογο αποτέλεσμα, επιμελούμαστε πλήρως κάθε στάδιο της δουλειάς

Από την ανάθεση έως και την τελική παράδοση, στοχεύοντας στην άριστη ποιότητα και στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης και καλής επικοινωνίας με τους πελάτες μας για μια χρόνια συνεργασία.